Another World

to live, to sleep…maybe to dream

Introduction

Posted by evans στο Τετάρτη, 21 Ιουνίου, 2006

Θέλοντας να εισέλθω και εγώ μέσα στον ιδιαίτερο, θα έλεγα, κόσμο των blogs αποφάσισα να φτιάξω το blog αυτό, όχι τόσο για γνωριμία και συζήτηση με άλλους ανθρώπους, όσο για εμπειρία και προσωπική ευχαρίστηση. Ακόμα το θεωρώ έναν πολύ εύκολο τρόπο παρουσίασης της δουλειάς μου, πάνω στο χώρο των videogames, η οποία έχει καθαρά "χομπίστικο" ρόλο, αν και ελπίζω να αποκτήσει λίγο πιο επαγγελματικό.

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκινήσω από κάπου προτίμησα να αναφέρω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου, πολλά από τα οποία, αν όχι όλα, μπορεί κάποιος να τα δει και να τα καταλάβει από τα ενδιαφέροντα μου και γενικότερα από το profile μου.

Όντας ένας σχεδόν 19χρονος νέος, φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, η ζωή μου είναι απλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Συγκεκριμένα δε θα μπορούσα και ούτε θα επέτρεπα στον εαυτό μου να έχει απαιτήσεις, ή και παράπονα για όλα όσα έχει. Δε θα έλεγα ότι μου λείπει κάτι και για αυτόν το λόγο προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένος γίνεται.

Το βασικό μου ενδιαφέρον είναι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που πιο γνωστά είναι ως videogames και είναι κάτι με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον. Δυστυχώς αυτό αποτελεί ένα όνειρο θερινής νυχτός στην Ελλάδα, για αυτό και δε θέλω να φαντάζομαι το πώς θα ήταν η ζωή μου, έχοντας καταφέρει να πετύχω αυτό που τόσο πολύ ονειρεύομαι. Τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα μου συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με αυτά, επομένως μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει πόσο πολύ μου αρέσει να ασχολούμαι.

Μέσα από τα ενδιαφέροντα μου δεν επιδιώκω να γίνω ειδήμονας, αλλά να κερδίσω κάποια πράγματα, που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να αλλάξω τρόπο σκέψης προς το καλύτερο, να γνωρίσω νέες καταστάσεις και να νιώσω κάποια μοναδικά συναισθήματα. Ομολογουμένως, τα ενδιαφέροντα μου προσφέρουν σε μένα πολλές μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης και έχω μάθει πολλά μέσα από κάθε ταινία και από κάθε παιχνίδι, που έχω δει ή παίξει. Γενικά με χαρακτηρίζει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σαν άτομο, την οποία επιδιώκω και καταφέρνω σε μεγάλο βαθμό να τη φέρω σε αντίθεση με την εμφάνιση μου και πολλές φορές με τα λεγόμενα μου. Οι αντιθέσεις σε αυτό το επίπεδο μου αρέσουν, πιστεύω ότι αποδεικνύουν πόσο ψεύτικη και επιφανειακή είναι η κριτική της πρώτης ματιάς ή επαφής.

Μέσα σε αυτό το blog θα προσπαθήσω να δείξω στους άλλους γύρω μου ποιος πραγματικά είμαι, κρατώντας, φυσικά, κάποια πράγματα για τον εαυτό μου, μακριά από το πολλές φορές ψεύτικο χαρακτήρα του internet. Ακόμα θα προσπαθήσω να προσφέρω αναλυτικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα παιχνίδια που ασχολούμαι, τα RPGs, δίνοντας reviews και διάφορα άρθα.

Αυτά για αρχή…

Ένα Σχόλιο to “Introduction”

  1. Καλορίζικο το blog! Χαίρομαι που σου έδωσα ερέθισμα για να ανοίξεις το δικό σου «ηλεκτρονικό ημερολόγιο» και να ξέρεις πως θα σε επισκέπτομαι συχνά!

  2. Yunie456 said

    Καλορίζικο και απο εμένα (όχι που δεν θα σου έλεγα!) Ελπίζω να μην το παρατήσεις, και να το επισκέπτονται όλο και πιο πολλοί καθημερινά! Ακόμα, μακάρι να μπορέσεις να γράφεις όλα σου τα reviews εδώ και να βοηθάς τον κόσμο!!! 🙂

Σχολιάστε